Sök
Stäng denna sökruta.

DIGI-PAS

Precisionsvattenpass och vinkelmätinstrument

NORDIC A/S är officiell Digi-Pas-distributör och levererar till hela Norden. Vi lagerför större delen av sortimentet – och kan leverera inom några dagar!

Digi-Pas levererar banbrytande teknologi

 Digi-Pas var banbrytande med världens första tvåaxliga digitala vattenpass 2009. Därefter introducerade man 2011 världens första tvåaxliga intelligenta maskinvattenpass, vilket avsevärt har förenklat uppriktningen/justeringen av maskiner med hög precision och planvinkelmätning. År 2012 befäste man sin innovationsledning genom att ställa ut världens första Digi-Pas® tvåaxliga ultraprecisionsvattenpass med en bågsekunds noggrannhet på JIMTOF-mässan.

Försäljning, service och reparation av produkter från Digi-Pas

Kontakta oss i dag så ska vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Patenterad lösningar

 De unika produkterna från Digi-Pas® är patenterade, och produktens noggrannhet och prestanda certifieras av ackrediterade tredjepartskalibrerings- och testlaboratorier i USA, Japan, Storbritannien och Tyskland, som levererar kalibreringscertifikat i enlighet med mätstandarderna NIST, JIS, UKAS och DIN.

Läs mer om produkterna här

Digi-pas 9000-02
DWL-1900XY_1
Digi-Pas
DWL-1900XY
Digi-Pas DWL-1900XY är ett PRISVÄRT trådlöst maskinvattenpass med Bluetooth, två axlar och upplösning på 0,001°, som är utformat för användare inom industrin. DWL-1900XY ersätter föråldrade maskinvattenpass. När användaren är i närheten kan hen läsa av både X- och Y-axelns nivelleringsmätningar trådlöst via Bluetooth, vilket effektivt och enkelt kan minska installations- och inställningstiden (1-personsdrift) för precisionsmaskiner och precisionsutrustning, i synnerhet vid samtidig användning av appen "DigiPas Smart Level" (en app som kan fås utan extra kostnad vid köp) i användarens smarta telefon (extra appar kan köpas i appbutiker för Apple och Android).Digi-Pas Precision Digital Level är mycket exakt och har certifieras av ackrediterade tredjepartskalibrerings- och testlaboratorier i USA, Japan och Tyskland i enlighet med standarderna ISO/IEC 17025:2005 och ANSI/NCSL Z540-1, spårbart till NIST, JIS och DIN.
 • Enheten kan användas med eller utan Bluetooth®
 • Bluetooth-räckvidd: ca 15 meter

665,33 exkl. moms

Digi-Pas 2-akset maskinvaterpas (DWL-1500XY)
Digi-Pas
DWL-1500XY
Digi-Pas DWL-1500XY är ett PRISVÄRT trådlöst maskinvattenpass med Bluetooth, två axlar och upplösning på 0,001°, som är utformat för användare inom industrin. DWL-1500XY ersätter föråldrade maskinvattenpass. När användaren är i närheten kan hen läsa av både X- och Y-axelns nivelleringsmätningar trådlöst via Bluetooth, vilket effektivt och enkelt kan minska installations- och inställningstiden (1-personsdrift) för precisionsmaskiner och precisionsutrustning, i synnerhet vid samtidig användning av appen "DigiPas Machinist Level" (en app som kan fås utan extra kostnad vid köp) i användarens smarta telefon (extra appar kan köpas i appbutiker för Apple och Android).Digi-Pas Precision Digital Level är mycket exakt och har certifieras av ackrediterade tredjepartskalibrerings- och testlaboratorier i USA, Japan och Tyskland i enlighet med standarderna ISO/IEC 17025:2005 och ANSI/NCSL Z540-1, spårbart till NIST, JIS och DIN.
 • Enheten kan användas med eller utan Bluetooth®
 • Bluetooth-räckvidd: ca 15 meter

585,33 exkl. moms

Digi-Pas 2-akset vaterpas m. Bluetooth (DWL-90Pro)
Digi-Pas
DWL-90Pro
Digi-Pas smarta SMARTCUBE är ett billigt, noggrant och otroligt enkelt tvåaxlat vattenpass. Läs av både X- och Y-vinklar SAMTIDIGT på din smarttelefon via Bluetooth. Inriktningen har nu blivit ännu enklare med Digi-Pas DWL-90Pro MINICUBE!
 • Trådlösa mätningar vid användning av Digi-Pas® Smart Levels-appen – Bluetooth-räckvidd cirka 15 meter.
 • Användarvänlig mobilbaserad programvara
 • Funktioner: alternativt noll, paus, auto-avstänging, stark inbyggd magnet och Bluetooth

65,33 exkl. moms

Digi-Pas Digitalt vaterpas (DWL-80Pro) produktbillede
Digi-Pas
DWL-80Pro
DWL-80Pro är ett otroligt kompakt magnetiskt vattenpass som snabbt och bekvämt visar vilken vinkel som helst med digital visning! Exakta, snabba och pålitliga mätningar – och kalibreringen görs enkelt och snabbt. Välj mellan visning i grader eller lutning i procent och slipp göra uträkningar.
 • Alternativ nollfunktion
 • Digital visning av vinkel i ° (grad) och % (lutning)
 • Inbyggd magnet i botten av aluminiumsbasen
 • Automatisk avstängning efter 3 minuter

52,00 exkl. moms

Vær på forkant med udviklingen!

Få den nyeste viden om NORDIC med vores nyhedsbrev

*Jeg giver samtykke til, at NORDIC A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at NORDIC A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. NORDIC A/S er dataansvarlig. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

Häng med i utvecklingen!

Få senaste nytt om NORDIC med vårt nyhetsbrev

*Jag samtycker till att NORDIC A/S får kontakta mig med nyheter, information och erbjudanden. Jag kan kontaktas via e-post, telefon och brev. Jag godkänner samtidigt att NORDIC A/S behandlar mina personuppgifter i ovanstående syften. NORDIC A/S är personuppgiftsansvarig. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.