DIGI-PAS

Precisionsvattenpass och vinkelmätinstrument

NORDIC ApS är officiell Digi-Pas-distributör och levererar till hela Norden. Vi lagerför större delen av sortimentet – och kan leverera inom några dagar!

Digi-Pas levererar banbrytande teknologi

 Digi-Pas var banbrytande med världens första tvåaxliga digitala vattenpass 2009. Därefter introducerade man 2011 världens första tvåaxliga intelligenta maskinvattenpass, vilket avsevärt har förenklat uppriktningen/justeringen av maskiner med hög precision och planvinkelmätning. År 2012 befäste man sin innovationsledning genom att ställa ut världens första Digi-Pas® tvåaxliga ultraprecisionsvattenpass med en bågsekunds noggrannhet på JIMTOF-mässan.

Försäljning, service och reparation av produkter från Digi-Pas

Kontakta oss i dag så ska vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Patenterad lösningar

 De unika produkterna från Digi-Pas® är patenterade, och produktens noggrannhet och prestanda certifieras av ackrediterade tredjepartskalibrerings- och testlaboratorier i USA, Japan, Storbritannien och Tyskland, som levererar kalibreringscertifikat i enlighet med mätstandarderna NIST, JIS, UKAS och DIN.

Läs mer om produkterna här

Digi-pas 9000-02
DWL-1900XY_1
Digi-Pas
DWL-1900XY
Digi-Pas DWL-1900XY är ett PRISVÄRT trådlöst maskinvattenpass med Bluetooth, två axlar och upplösning på 0,001°, som är utformat för användare inom industrin. DWL-1900XY ersätter föråldrade maskinvattenpass. När användaren är i närheten kan hen läsa av både X- och Y-axelns nivelleringsmätningar trådlöst via Bluetooth, vilket effektivt och enkelt kan minska installations- och inställningstiden (1-personsdrift) för precisionsmaskiner och precisionsutrustning, i synnerhet vid samtidig användning av appen "DigiPas Smart Level" (en app som kan fås utan extra kostnad vid köp) i användarens smarta telefon (extra appar kan köpas i appbutiker för Apple och Android). Digi-Pas Precision Digital Level är mycket exakt och har certifieras av ackrediterade tredjepartskalibrerings- och testlaboratorier i USA, Japan och Tyskland i enlighet med standarderna ISO/IEC 17025:2005 och ANSI/NCSL Z540-1, spårbart till NIST, JIS och DIN.
 • Enheten kan användas med eller utan Bluetooth®
 • Bluetooth-räckvidd: ca 15 meter

665,33 exkl. moms

Digi-Pas 2-akset maskinvaterpas (DWL-1500XY)
Digi-Pas
DWL-1500XY
Digi-Pas DWL-1500XY är ett PRISVÄRT trådlöst maskinvattenpass med Bluetooth, två axlar och upplösning på 0,001°, som är utformat för användare inom industrin. DWL-1500XY ersätter föråldrade maskinvattenpass. När användaren är i närheten kan hen läsa av både X- och Y-axelns nivelleringsmätningar trådlöst via Bluetooth, vilket effektivt och enkelt kan minska installations- och inställningstiden (1-personsdrift) för precisionsmaskiner och precisionsutrustning, i synnerhet vid samtidig användning av appen "DigiPas Machinist Level" (en app som kan fås utan extra kostnad vid köp) i användarens smarta telefon (extra appar kan köpas i appbutiker för Apple och Android). Digi-Pas Precision Digital Level är mycket exakt och har certifieras av ackrediterade tredjepartskalibrerings- och testlaboratorier i USA, Japan och Tyskland i enlighet med standarderna ISO/IEC 17025:2005 och ANSI/NCSL Z540-1, spårbart till NIST, JIS och DIN.
 • Enheten kan användas med eller utan Bluetooth®
 • Bluetooth-räckvidd: ca 15 meter

585,33 exkl. moms

Digi-Pas 2-akset vaterpas m. Bluetooth (DWL-90Pro)
Digi-Pas
DWL-90Pro
Digi-Pas smarta SMARTCUBE är ett billigt, noggrant och otroligt enkelt tvåaxlat vattenpass. Läs av både X- och Y-vinklar SAMTIDIGT på din smarttelefon via Bluetooth. Inriktningen har nu blivit ännu enklare med Digi-Pas DWL-90Pro MINICUBE!
 • Trådlösa mätningar vid användning av Digi-Pas® Smart Levels-appen – Bluetooth-räckvidd cirka 15 meter.
 • Användarvänlig mobilbaserad programvara
 • Funktioner: alternativt noll, paus, auto-avstänging, stark inbyggd magnet och Bluetooth

65,33 exkl. moms

Digi-Pas Digitalt vaterpas (DWL-80Pro) produktbillede
Digi-Pas
DWL-80Pro
DWL-80Pro är ett otroligt kompakt magnetiskt vattenpass som snabbt och bekvämt visar vilken vinkel som helst med digital visning! Exakta, snabba och pålitliga mätningar – och kalibreringen görs enkelt och snabbt. Välj mellan visning i grader eller lutning i procent och slipp göra uträkningar.
 • Alternativ nollfunktion
 • Digital visning av vinkel i ° (grad) och % (lutning)
 • Inbyggd magnet i botten av aluminiumsbasen
 • Automatisk avstängning efter 3 minuter

52,00 exkl. moms

Vær på forkant med udviklingen!

Få den nyeste viden om NORDIC med vores nyhedsbrev

*Jeg giver samtykke til, at NORDIC ApS må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at NORDIC ApS behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. NORDIC ApS er dataansvarlig. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

Häng med i utvecklingen!

Få senaste nytt om NORDIC med vårt nyhetsbrev

*Jag samtycker till att NORDIC ApS får kontakta mig med nyheter, information och erbjudanden. Jag kan kontaktas via e-post, telefon och brev. Jag godkänner samtidigt att NORDIC ApS behandlar mina personuppgifter i ovanstående syften. NORDIC ApS är personuppgiftsansvarig. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.