ACU-RITE

Mätskalor, CNC-styrning och digitala lägesindikatorer tillverkade i USA

Heidenhain - tastesystemer til CNC maskiner
ACU-RITE Montage

Tillverkade i USA

Med över en miljon i användning i dag visar precisionsmätskalorna från ACU-RITE® att de klarar av de tuffaste miljöerna på maskinfabriker och i verkstäder. De är utformade för att motstå förändringar i storlek, form eller densitet på grund av temperatur- och fuktighetsvariationer och erbjuder stabilitet och exceptionell noggrannhet, vilket resulterar i snäva toleranser.

Mätskalorna från ACU-RITE® erbjuds i mätlängder från 1 till 120 tum och i upplösningar från 0,5 μm (0,00002 tum) till 5 μm (0,0002 tum).

Försäljning, service och reparation av ACU-RITE i hela Norden

NORDIC ApS är redo att hjälpa dig med support och reservdelar till ACU-RITE-utrustning!

40 års erfarenhet

I nästan 40 år har tillverkarna förlitat sig på att ACU-RITE ska hjälpa dem att förbättra deras bearbetningsmöjligheter.

Med stöd från HEIDENHAINs konstanta innovation och mångåriga erfarenhet erbjuds högpresterande digitala mätsystem och CNC-styrningar för att öka produktiviteten och noggrannheten.

ACU-RITE - supporteret af NORDIC ApS

Vær på forkant med udviklingen!

Få den nyeste viden om NORDIC med vores nyhedsbrev

*Jeg giver samtykke til, at NORDIC ApS må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at NORDIC ApS behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. NORDIC ApS er dataansvarlig. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

Häng med i utvecklingen!

Få senaste nytt om NORDIC med vårt nyhetsbrev

*Jag samtycker till att NORDIC ApS får kontakta mig med nyheter, information och erbjudanden. Jag kan kontaktas via e-post, telefon och brev. Jag godkänner samtidigt att NORDIC ApS behandlar mina personuppgifter i ovanstående syften. NORDIC ApS är personuppgiftsansvarig. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.