Sök
Stäng denna sökruta.

RSF Elektronik

Elektroniska linjära pulsgivare, modulära vinkelpulsgivare, precisionsgradering och kundspecifika kabelsystem

RSF Elektronik - lineaere maalesystemer

Inkrementella linjära mätsystem, absoluta linjära mätsystem och precisionsgradering

RSF Elektronik är ett av världens ledande företag inom elektroniska linjära mätsystem och erbjuder en produktportfölj som omfattar nästan alla designer som marknaden kräver.

De typiska upplösningarna eller mätstegen går från ett par mikrometer ner till nanometerområdet. Ett annat kärnelement i produktsortimentet är högexakta och resistenta graderingar som framställs i tunnskiktsteknik på glas eller andra material. RSF Elektronik utvecklar även skräddarsydda kabelsystem för det bredaste urvalet av system och användningsområden, och dessa tillverkas av det nya dotterbolaget Stříbřo i Tjeckien.

Försäljning, service och reparation av RSF Elektronik i hela Norden

Kontakta oss i dag så ska vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Global service

För att säkra verksamhetens höga kvalitetsstandard har ett omfattande kvalitetssäkrings- och miljöledningssystem införts, och det är certifierat i enlighet med EN ISO 9001 och EN ISO 14001. Tack vare företagets omfattande distributionsnätverk garanteras en optimal kundservice i nästan alle regioner.

RSF Elektronik utvecklar och tillverkar komponenter för exakt rörelsekontroll som utan problem anpassar sig till befintliga system eller kan anpassas till de mest krävande moderna tillämpningarna, och allt stöds av ett professionellt internt supportteam.

RSF Elektronik service

Vær på forkant med udviklingen!

Få den nyeste viden om NORDIC med vores nyhedsbrev

*Jeg giver samtykke til, at NORDIC A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at NORDIC A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. NORDIC A/S er dataansvarlig. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

Häng med i utvecklingen!

Få senaste nytt om NORDIC med vårt nyhetsbrev

*Jag samtycker till att NORDIC A/S får kontakta mig med nyheter, information och erbjudanden. Jag kan kontaktas via e-post, telefon och brev. Jag godkänner samtidigt att NORDIC A/S behandlar mina personuppgifter i ovanstående syften. NORDIC A/S är personuppgiftsansvarig. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.