SIEMENS SIMODRIVE

Simordrive-serien från Siemens är känd för sin höga kvalitet och pålitlighet

Denne serie med drev och styrningar är utformat för att uppfylla kraven i en mängd olika tillämpningar och industriella miljöer, och kan integreras med andra produkter från Siemens, till exempel Sinumerik 840D Powerline.

Siemens Simodrive

Support, försäljning och service av SIMODRIVE

Simodrive-serien är idealisk för användning i en lång rad tillämpningar, däribland verktygsmaskiner, robotar och automatiseringslösningar. Den är känd för sin flexibilitet och mångsidighet, och kan konfigureras och programmeras för att uppfylla dina specifika behov.

Simodrive-lösningarna är utformade för att vara användarvänliga och kan lätt integreras i din befintliga produktionsprocess.

Dessutom erbjuder serien en mängd avancerade funktioner, däribland säkerhetsfunktioner, diagnosfunktioner och fjärråtkomst, vilket ger dig möjlighet att övervaka och styra dina processer på avstånd.

Inget är slut hos NORDIC!

Kontakta oss i dag så ska vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Vi har många års expertis

NORDIC ApS är experter på implementering av Simodrive-serien och andra Siemens-lösningar. Våra specialistteam hjälper dig att hitta den rätta lösningen för dina behov och säkerställer en optimal integration i din produktionsprocess.

Dessutom har vi hela serien i lager och kan leverera snabbt i händelse av avbrott!

Med Simodrive-serien från Siemens och support från NORDIC ApS kan du vara säker på att produktionsprocessen blir pålitlig och effektiv.
Kontakta oss i dag för mer information om hur vi kan hjälpa dig att optimera din produktion och driftstid.

Printed circuit board or PCB

Vær på forkant med udviklingen!

Få den nyeste viden om NORDIC med vores nyhedsbrev

*Jeg giver samtykke til, at NORDIC ApS må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at NORDIC ApS behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. NORDIC ApS er dataansvarlig. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

Häng med i utvecklingen!

Få senaste nytt om NORDIC med vårt nyhetsbrev

*Jag samtycker till att NORDIC ApS får kontakta mig med nyheter, information och erbjudanden. Jag kan kontaktas via e-post, telefon och brev. Jag godkänner samtidigt att NORDIC ApS behandlar mina personuppgifter i ovanstående syften. NORDIC ApS är personuppgiftsansvarig. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.