Sök
Stäng denna sökruta.
Digi-Pas logo

Digi-Pas digitalt vattenpass (DWL-80Pro)

Artikelnummer: DWL-80Pro

52,00 exkl. moms

Leverans

Leveransen beräknas i kassan

Beskrivning

DWL-80Pro är ett otroligt kompakt magnetiskt vattenpass som snabbt och bekvämt visar vilken vinkel som helst med digital visning!
Exakta, snabba och pålitliga mätningar – och kalibreringen görs enkelt och snabbt.
Välj mellan visning i grader eller lutning i procent och slipp göra uträkningar.

 • Alternativ nollfunktion
 • Digital visning av vinkel i ° (grad) och % (lutning)
 • Inbyggd magnet i botten av aluminiumsbasen
 • Automatisk avstängning efter 3 minuter

Produktbeskrivning

Tillverkare

Digi-Pas
Beskrivning

DWL-80Pro är ett otroligt kompakt magnetiskt vattenpass som snabbt och bekvämt visar vilken vinkel som helst med digital visning!
Exakta, snabba och pålitliga mätningar – och kalibreringen görs enkelt och snabbt.
Välj mellan visning i grader eller lutning i procent och slipp göra uträkningar.

 • Alternativ nollfunktion
 • Digital visning av vinkel i ° (grad) och % (lutning)
 • Inbyggd magnet i botten av aluminiumsbasen
 • Automatisk avstängning efter 3 minuter

Produktinformation

Ytterligare information

Vikt500 g
Antal axlar

En axel

Mätområde

0~90°; 4 x 90° (360°)

Upplösning

0,05° (1 mm/M)

Noggrannhet

±0,05° vid ca 0° och 90°; ±0,2° vid 1~89°

Ursprungsland

Liknande produkter

DWL-1900XY_1
Digi-Pas
DWL-1900XY
Digi-Pas DWL-1900XY är ett PRISVÄRT trådlöst maskinvattenpass med Bluetooth, två axlar och upplösning på 0,001°, som är utformat för användare inom industrin. DWL-1900XY ersätter föråldrade maskinvattenpass. När användaren är i närheten kan hen läsa av både X- och Y-axelns nivelleringsmätningar trådlöst via Bluetooth, vilket effektivt och enkelt kan minska installations- och inställningstiden (1-personsdrift) för precisionsmaskiner och precisionsutrustning, i synnerhet vid samtidig användning av appen "DigiPas Smart Level" (en app som kan fås utan extra kostnad vid köp) i användarens smarta telefon (extra appar kan köpas i appbutiker för Apple och Android).Digi-Pas Precision Digital Level är mycket exakt och har certifieras av ackrediterade tredjepartskalibrerings- och testlaboratorier i USA, Japan och Tyskland i enlighet med standarderna ISO/IEC 17025:2005 och ANSI/NCSL Z540-1, spårbart till NIST, JIS och DIN.
 • Enheten kan användas med eller utan Bluetooth®
 • Bluetooth-räckvidd: ca 15 meter

665,33 exkl. moms

Digi-Pas DWL-3500XY PC Sync Software PRO
Digi-Pas
DWL-3500XY PC Sync Software PRO
Digi-Pas® programvara för datorsynkronisering är en användarvänlig ”Plug'n'Play”-version (integrerad med National Instrument-programvara) för användning via trådlös Bluetooth-anslutning eller USB, för att visa och analysera mätningar av nivellering, lutningsvinkel, justering och vibrationer samt loggningsfunktioner.Nivellerings- och vibrationsdata kan registreras i realtid som evidens (stöder beslutsfattandet) för att möjliggöra analys av maskinens statiska och dynamiska strukturella stabilitet med en högre grad av pålitlighet.Programvaran för datorsynkronisering ger användaren möjlighet att utföra fjärrstyrda tvåaxlade simultana nivelleringar, vinkelmätning (plan), 2D-justeringar samt snabba och exakta mätningar av lutningsvinkel och vibrationer som utförs av en enda person och som inte kan matchas av traditionell nivellering som sker digitalt eller med luftbubbla.
 • Numerisk och grafisk tvåaxelvisning av mätningsdata
 • Mätdatadisplay och användargränssnitt
 • Avancerad fjärrmätning och dataloggning
 • Fjärrmätningsströmning i realtid
 • Programvarusupport och uppdateringar av hårdvara

385,33 exkl. moms

Digi-Pas 2-akset maskinvaterpas (DWL-3500XY)
Digi-Pas
DWL-3500XY (BT)
SNABBHET OCH PRECISION Ögonblicklig tvåxlad digital visning i hög upplösning på 0,001°(18 µm/M) av nivellerings- och vibrationsmätningar för tidsbesparande och professionellt kvalitetsarbete.TYDLIGHET Digital grafisk och numerisk färgdisplay möjliggör realtidsinsamling av digitala vinkel,- nivellerings- och justeringsdata för maskinpålitlighet och analys.EFFEKTIVITET Fjärrmätning ger fördelar som traditionell nivellering har svårt att matcha, och i praktiken kan en enda person nivellera/justera en maskin.ACKREDITERING Produktprecisionen är ackrediterade av tredjepartskalibrerings- och testlaboratorier i USA, Japan, Storbritannien och Tyskland i enlighet med NIST, JIS, UKAS och DIN under ILAC och A2LA.
 • Digital grafisk färgvisning av två vinklar
 • Möjliggör extern USB-strömförsörjning
 • VibroMeter visar vibrationsgraf i realtid
 • AngularMeter visar vinkelgraf i realtid
 • Grundläggande programvara för datorsynkronisering med USB-anslutning (5 meter) till enhet för fjärrdatavisning
 • Professionell programvara för datorsynkronisering med USB-anslutning för fjärrdataloggning (tillval)
 • Trådlös Bluetooth klass-1-anslutning (ca 30 meter) från dator till enhet (tillval)

3.000,00 exkl. moms

Digi-Pas 2-akset maskinvaterpas (DWL-1500XY)
Digi-Pas
DWL-1300XY
Digi-Pas DWL-1300XY är ett PRISVÄRT trådlöst maskinvattenpass med Bluetooth, två axlar och upplösning på 0.01°, som är utformat för yrkesverksamma inom industrin. Tvåaxlat SMART digitalt maskinvattenpass som ersätter vattenpass med luftbubbla. När användaren är i närheten kan hen avläsa både X- och Y-axelns nivelleringsmätningar trådlöst via Bluetooth, vilket effektivt och enkelt kan minska installations- och inställningstiden (1-PERSONSDRIFT) för precisionsmaskiner och precisionsutrustning, i synnerhet vid samtidig användning av appen "DigiPas Machinist Level" (en app som kan fås utan extra kostnad vid köp) i användarens smarta telefon (extra appar kan köpas i appbutiker för Apple och Android).Digi-Pas Precision Digital Level är mycket exakt och har certifieras av ackrediterade tredjepartskalibrerings- och testlaboratorier i USA, Japan och Tyskland i enlighet med standarderna ISO/IEC 17025:2005 och ANSI/NCSL Z540-1, spårbart till NIST, JIS och DIN.
 • Enheten kan användas med eller utan Bluetooth®
 • Bluetooth-räckvidd: ca 15 meter

398,67 exkl. moms

Vær på forkant med udviklingen!

Få den nyeste viden om NORDIC med vores nyhedsbrev

*Jeg giver samtykke til, at NORDIC A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at NORDIC A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. NORDIC A/S er dataansvarlig. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

Häng med i utvecklingen!

Få senaste nytt om NORDIC med vårt nyhetsbrev

*Jag samtycker till att NORDIC A/S får kontakta mig med nyheter, information och erbjudanden. Jag kan kontaktas via e-post, telefon och brev. Jag godkänner samtidigt att NORDIC A/S behandlar mina personuppgifter i ovanstående syften. NORDIC A/S är personuppgiftsansvarig. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.