Sök
Stäng denna sökruta.

BILZ

Vibrationsisolering och maskininstallations-teknologi

NORDIC A/S är officiell distributör av BILZ, experter inom vibrationsisolering för industri, metrologi och forskning.
Det finns nästan inga vibrationsproblem som de inte kan lösa.

Besök BILZ på www.bilz.ag

Produkter

  • ISOLERINGSMATTOR
  • MASKINFÖTTER
  • MASKINSKOR
  • HORISONTALA BESLAG
  • LUFTFJÄDRAR
  • MEKANISKA NIVÅSYSTEM
  • ELEKTRONISKA LUFTNIVÅSYSTEM
  • AKTIV VIBRATIONSISOLERING
  • VIBRATIONSDÄMPADE BORD
  • VIBRATIONSDÄMPADE MÄTBORD

 

Läs mer om produkterna på www.bilz.ag/en/products/

Professionell service och rådgivning!

Kontakta oss idag och få mer information om hur vi kan hjälpa dig!

Applikationer

Deras expertis inom vibrationsisolering och maskininstallationsteknologi är avgörande för flera olika branscher. Inom bilindustrin hjälper de till att minimera vibrationer i produktionslinjer och monteringsutrustning för att förbättra produktkvalitet och effektivitet. Inom halvledarindustrin bidrar de till exakt maskininstallation, vilket är avgörande för noggrannhet och pålitlighet vid produktion av mikrochips. Deras lösningar används även inom medicinsk teknologi för att skydda känslig utrustning mot vibrationer och förbättra mätnoggrannheten. Oavsett om det är inom laboratorier, produktionsanläggningar eller avancerad teknik är BILZ dedikerade till att leverera lösningar som hjälper till att uppnå maximal prestanda och pålitlighet i varje tillämpning.Läs mer om de olika tillämpningsmöjligheterna på www.bilz.ag/en/solutions/applications/

Om Bilz Vibration Technology AG

Tillförlitlig partner inom vibrationsisolering, maskininstallationsteknologi och dämpning av vibrationer. Som experter inom området tar de sig an även de mest utmanande vibrationsproblemen.De betjänar en bred branschbredd, inklusive maskin- och anläggningsbyggande, bilindustrin, halvledarindustrin, medicinsk teknologi och laboratorieutrustning. Deras innovativa och högkvalitativa produkter uppskattas av kunder över olika branscher.Bilz Vibration Technology AG intar en ledande position i branschen och är den enda globala leverantören som erbjuder ett komplett sortiment av produkter och lösningar inom vibrations-teknologi.Låt oss tillsammans hjälpa dig att lösa dina vibrationsutmaningar och uppnå högsta precision och pålitlighet i din verksamhet.
Inga utvalda produkter

Vær på forkant med udviklingen!

Få den nyeste viden om NORDIC med vores nyhedsbrev

*Jeg giver samtykke til, at NORDIC A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at NORDIC A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. NORDIC A/S er dataansvarlig. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

Häng med i utvecklingen!

Få senaste nytt om NORDIC med vårt nyhetsbrev

*Jag samtycker till att NORDIC A/S får kontakta mig med nyheter, information och erbjudanden. Jag kan kontaktas via e-post, telefon och brev. Jag godkänner samtidigt att NORDIC A/S behandlar mina personuppgifter i ovanstående syften. NORDIC A/S är personuppgiftsansvarig. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.