Sök
Stäng denna sökruta.

SIEMENS SIDOOR

Automatisk dörrkontroll för CNC-maskiner, hissar & järnvägar

NORDIC A/S erbjuder försäljning och installation av SIDOOR från Siemens, ett intelligent och skalbart system för automatiska dörrar.

SIEMENS SIDOOR automatisk dørstyring

Förbättrar ergonomin för operatörerna

I samarbete med maskinhandlare och slutanvändare har NORDIC A/S installerat många automatiska dörrar på CNC-maskiner med stor framgång.

Med mer än 100 års erfarenhet har de erfarna serviceteknikerna från NORDIC A/S sett de flesta typer av CNC-maskiner, varför de även snabbt kan eftermontera en automatisk dörr som uppfyller alla säkerhetskrav.

Det hela löses med produkten SIDOOR från SIEMENS, som används av många maskinbyggare inom CNC-maskiner, hisstillverkare och järnvägar.

Försäljning, service och reparation av produkter från SIEMENS

Kontakta oss i dag så ska vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Fast pris för montering

Lösningen kräver inga klämlister då säkerheten är inbyggd i SIDOOR och dörrar upp till 700kg manövreras utan problem.

Dessutom är den otroligt flexibel, vilket möjliggör montering på de allra flesta CNC-maskiner.

Priset för att ha en autodörr monterad på en CNC-maskin i Danmark är 40 000,00 DKK inkl. allt, förutsatt att det är tekniskt möjligt på den aktuella maskinen.

Kontakta Preben Hesselager idag på ph@nordic.nu eller +45 25 750 330 för att höra mer om möjligheterna.

Siemens Sidoor for CNC machines
SIMODRIVE kabler

Inget är slut hos NORDIC

Tack vare vårt enorma lager och våra nära kontakter med leverantörer runt om i världen kan vi alltid hjälpa dig att hitta en lösning.

Oavsett om det gäller nya varor eller reservdelar som officiellt har utgått för många år sedan kan vi leverera inom några få dagar.

Kontakta oss i dag med din förfrågan.

Vær på forkant med udviklingen!

Få den nyeste viden om NORDIC med vores nyhedsbrev

*Jeg giver samtykke til, at NORDIC A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at NORDIC A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. NORDIC A/S er dataansvarlig. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

Häng med i utvecklingen!

Få senaste nytt om NORDIC med vårt nyhetsbrev

*Jag samtycker till att NORDIC A/S får kontakta mig med nyheter, information och erbjudanden. Jag kan kontaktas via e-post, telefon och brev. Jag godkänner samtidigt att NORDIC A/S behandlar mina personuppgifter i ovanstående syften. NORDIC A/S är personuppgiftsansvarig. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.