Sök
Stäng denna sökruta.

HEIDENHAIN digitala lägesindikatorer och gränssnittskort

Digital utrustning till alla maskintyper och tillämpningar, bland annat lägesindikatorer, utvärderingsenheter och signalomvandlare

Nordic - ikoner - web - tastesystemer
Givarsystem
3d tastesystemer ikon
3D-givarsystem
Nordic maalesystemer
Mätgivare
cnc styringer - ikoner
CNC-styrningar
Teknisk information
Teknisk information
Nordic - ikoner - web - servicepartnere
Serviceavdelningen
Digitale tællebokse & Interface Kort

Digitala lägesindikatorer till manuella verktygsmaskiner

Den rätta enheten till varje maskintyp: till fräsar, svarvar, borrmaskiner och radialborrmaskiner. HEIDENHAIN erbjuder mycket robusta digitala lägesindikatorer för krävande miljöer, och de håller för användningen!
Läs mer här


Digitala utvärderingsenheter till metrologiuppgifter

Utvärderingsenheterna har många funktioner för insamling av mätdata och statistisk utvärdering av mätvärden. Mätutvärderingsdata kan även användas till automatiseringslösningar genom de integrerade gränssnitten.
Läs mer här

Danmarks största lager av HEIDENHAIN reservdelar

På NORDIC A/S är vi redo att hjälpa dig!

Koppla mätsystem direkt till en dator

Med EIB 700 och IK 220 från HEIDENHAIN är det möjligt att koppla mätsystem direkt till en dator eller ett nätverk via Ethernet. Detta öppnar för möjligheter till att utveckla egna applikationer och samla in mätdata och mätvärden från allt från pulsgivare till mätgivare med hög noggrannhet. Möjligheterna är otroligt många, och NORDIC A/S kan hjälpa dig att förverkliga dina idéer!

Läs mer om möjligheterna med EIB 700 och IK 220 här

HEIDENHAIN tælleboks
Tælleboks

Teamet på NORDIC A/S har stor erfarenhet inom projektering, support och reparation av mätsystem för många olika branscher. Vi hjälper dig med allt från enkla mätsystem på manuella verktygsmaskiner till specialdesignade vibrationssensorer som till exempel mäter vikten på de fordon som kör över en bro.

Med tillgång till HEIDENHAINs enorma urval av pulsgivare och tillbehör kan alla uppgifter lösas!

Vær på forkant med udviklingen!

Få den nyeste viden om NORDIC med vores nyhedsbrev

*Jeg giver samtykke til, at NORDIC A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at NORDIC A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. NORDIC A/S er dataansvarlig. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

Häng med i utvecklingen!

Få senaste nytt om NORDIC med vårt nyhetsbrev

*Jag samtycker till att NORDIC A/S får kontakta mig med nyheter, information och erbjudanden. Jag kan kontaktas via e-post, telefon och brev. Jag godkänner samtidigt att NORDIC A/S behandlar mina personuppgifter i ovanstående syften. NORDIC A/S är personuppgiftsansvarig. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.