Policy om integritet och cookies

Introduktion

När du besöker vår webbplats samlar vi in uppgifter om dig och använder dem till att anpassa och förbättra vårt innehåll och öka värdet av de annonser som visas på webbplatsen. Om du inte vill att några uppgifter ska samlas in kan du radera dina cookies (se vägledning) och avstå från vidare användning av webbplatsen. Nedan förklarar vi vilka uppgifter som samlas in, deras insamlingssyfte och vilka tredjeparter som har tillgång till dem.

NORDIC ApS kan kontaktas via

e-post: info@nordic.nu
Tel: +45 70 222 737
Adress: Strib Landvej 7B, DK-5500 Middelfart

Cookies

Personuppgifter

Allmänt
Personuppgifter är all slags information som helt eller delvis kan hänföras till dig. När du använder vår webbplats samlar vi in och behandlar en mängd sådana uppgifter. Detta sker till exempel vid allmän åtkomst av innehåll, om du registrerar dig för vårt nyhetsbrev, deltar i tävlingar eller undersökningar, registrerar dig som användare eller abonnent, använder våra tjänster i övrigt eller gör inköp via webbplatsen.

Vanligtvis samlar vi in och behandlar följande typ av information: ett unikt ID och teknisk information om din dator, surfplatta eller mobiltelefon, din IP-adress, din geografiska plats och vilka sidor du klickar på (intressen). I den mån du själv ger ditt uttalade samtycke till detta och själv skriver in informationen behandlas även följande: namn, telefonnummer, e-postadress, adress och betalningsinformation. Detta förekommer vanligtvis i samband med att inloggning skapas eller vid köp.

Säkerhet
Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder mot att dina personuppgifter oavsiktligt eller olagligt raderas, publiceras, försvinner, förstörs eller kommer till obehörigas kännedom, missbrukas eller på annat sätt behandlas i strid med lagen.

Syfte
Personuppgifterna används till att identifiera dig som användare och visa sådana annonser som med störst sannolikhet är relevanta för dig, för att registrera dina köp och betalningar samt för att kunna leverera de tjänster du efterfrågar, till exempel utskick av nyhetsbrev. Därutöver använder vi personuppgifterna till att optimera våra och tjänster och vårt innehåll.

Lagringstid
Personuppgifterna sparas så länge som lagstiftningen tillåter, och vi raderar dem när de inte längre behövs. Lagringstiden beror på personuppgifternas karaktär och syftet med lagringen. Därför kan vi inte generellt ange hur länge personuppgifterna sparas innan de raderas.

Överföring av personuppgifter
Bland annat överförs data om din användning av webbplatsen, vilka annonser du tar emot och eventuellt klickar på, din geografiska position, ditt kön och vilket ålderssegment du befinner dig i till tredjeparter, i den mån som dessa uppgifter är kända. Du kan se de berörda tredjeparterna i avsnittet ”Cookies” ovan. Personuppgifterna används till riktade annonser.

Vi anlitar även ett antal tredjeparter för lagring och behandling av data. Dessa tredjeparter behandlar informationen endast för vår räkning, och får inte använda den för egna syften.

Delning av personuppgifter såsom namn och e-postadress sker bara med ditt samtycke. Vi använder enbart databehandlare inom EU eller i länder där uppgifterna kan skyddas på ett adekvat sätt.

Insyn och klagomål
Du har rätt att få veta vilka personuppgifter om dig som vi behandlar. Du kan dessutom när som helst invända mot att dina personuppgifter används. Vidare kan du återkalla ditt samtycke till behandlingen av dina personuppgifter. Om de personuppgifter om dig som behandlas är felaktiga har du rätt att få dem korrigerade eller raderade.

Begäran om detta kan göras till: info@nordic.nu Om du vill klaga på vår behandling av dina personuppgifter kan du också kontakta Integritetsskyddsmyndigheten.

Utgivare
Webbplatsen ägs och publiceras av:

NORDIC ApS
Strib Landevej 7B
DK-5500 Middelfart

CVR-nr: DK34603103
Tel: +45 70 222 737
e-post: info@nordic.nu

Vær på forkant med udviklingen!

Få den nyeste viden om NORDIC med vores nyhedsbrev

*Jeg giver samtykke til, at NORDIC ApS må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at NORDIC ApS behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. NORDIC ApS er dataansvarlig. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

Häng med i utvecklingen!

Få senaste nytt om NORDIC med vårt nyhetsbrev

*Jag samtycker till att NORDIC ApS får kontakta mig med nyheter, information och erbjudanden. Jag kan kontaktas via e-post, telefon och brev. Jag godkänner samtidigt att NORDIC ApS behandlar mina personuppgifter i ovanstående syften. NORDIC ApS är personuppgiftsansvarig. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.