ROTOCLEAR

ROTOCLEAR GmbH – Insights in sight

Oavsett om det gäller självrengörande roterande fönster eller högteknologiska kameror ger Rotoclear dig en klar insikt i bearbetningsprocesserna.

NORDIC ApS säljer produkterna från Rotoclear i hela Norden. Vi är ständigt uppdaterade om de senaste produktnyheterna, och är redo att hjälpa dig med nya projekt, reservdelar och rådgivning.

Rotoclear vinduer - ikon
Rotoclear S3
Rotoclear selvrensende kamera - ikon
Rotoclear C2
Rotoclear C Basic logo
Rotoclear C Basic
Reservedele ikon
Reservdelar
Nordic - ikoner - web - servicepartnere
Serviceavdelningen
Teknisk information
Teknisk information

Bättre än någonsin!

Det första roterande fönstret utvecklades år 1983, och är nu aktuellt i sin fjärde utgåva – bättre än någonsin!

Rotoclear strävar alltid efter att förbättra sin produkter och lösningar, och år 2019 lanserade man Rotoclear C – en självrengörande kamera som gör det möjligt att hålla uppsikt över processen i 4K även i de tuffaste miljöerna.
Redan 2020 lanserades nästa version i form av Rotoclear C2, som tilldelades den prestigefyllda utmärkelsen ”reddot winner 2020 – product design” och ”reddot winner 2020 – innovative product”.

Och som vanligt slutar Rotoclear aldrig att utveckla och optimera, så framtiden blir spännande!

Klicka här för att hitta teknisk information, till exempel manualer och ritningar.

Försäljning, service och reparation av produkter från Rotoclear

Kontakta oss i dag så ska vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Rotoclear 99689 - Wi-Fi Kamera til S3
Rotoclear
99689
Rotoclear har än en gång höjt ribban med sitt senaste tillbehör till S3 Rotoclear-enheten. Rotoclear Vision har en WiFi-kamera för trådlös övervakning av en verktygsmaskins arbetsområde. Kameran är integrerad i Rotoclear S3 och har alltid fri sikt in i maskinen – precis som operatören. Kamerahuvudet är justerbart, så att du kan fokusera på de viktiga detaljerna i processen. Kameran kan upprätta en förbindelse med varje WiFi-aktiverad enhet. Operatören kan antingen logga in direkt på kamerans WiFi eller på ett enkelt sätt integrera kameran i företags nätverk. Kameran levereras som ett komplett paket och är ansluten till den integrerade kontakten på Rotoclear, som den samtidigt strömförsörjs av.

796,66 exkl. moms

Rotoclear 10086 - Rotor til C2/C Basic
Rotoclear
10086
Om ett verktyg till exempel går sönder och träffar kameran skyddas själva C2-kameran av ett säkerhetsglas som sitter direkt framför objektivet. Tack vare den sofistikerade designen är rotorn och maskinfönstret mycket enkla att byta ut. Allt du behöver göra är att lossa en skruv!

377,15 exkl. moms

Rotoclear 76330 - Rotor til S3
Rotoclear
81738
Förhållandena inne i verktygsmaskinen är ofta mycket krävande. Inte ens härdat säkerhetsglas klarar av att konstant utsättas för flygande spån under en längre tid – maskinfönstret kan med tiden bli grumligt. Verktyg som går sönder kan också skada S3-fönstret. Med Rotoclears patenterade system kan maskinfönstret snabbt och enkelt bytas ut: allt du behöver göra är att lossa en skruv, byta ut det roterande fönstret och därefter dra åt skruven igen. Klart! Denna laminerade modell rekommenderas till bearbetning av aluminium, eftersom den kan motstå spånen bättre under bearbetningen.

846,14 exkl. moms

Rotoclear 76330 - Rotor til S3
Rotoclear
76330
Förhållandena inne i verktygsmaskinen är ofta mycket krävande. Inte ens härdat säkerhetsglas klarar av att konstant utsättas för flygande spån under en längre tid – maskinfönstret kan med tiden bli grumligt. Verktyg som går av kan också skada S3-fönstret. Med Rotoclears patenterade system kan maskinfönstret snabbt och enkelt bytas ut: allt du behöver göra är att lossa en skruv, byta ut det roterande fönstret och därefter dra åt skruven igen. Klart! Denna modell är avsedd för standardanvändning. Till bearbetning av aluminium rekommenderar vi 81738, som är laminerad och därmed kan motstå spånen bättre under bearbetningen.

550,60 exkl. moms

Vær på forkant med udviklingen!

Få den nyeste viden om NORDIC med vores nyhedsbrev

*Jeg giver samtykke til, at NORDIC ApS må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at NORDIC ApS behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. NORDIC ApS er dataansvarlig. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

Häng med i utvecklingen!

Få senaste nytt om NORDIC med vårt nyhetsbrev

*Jag samtycker till att NORDIC ApS får kontakta mig med nyheter, information och erbjudanden. Jag kan kontaktas via e-post, telefon och brev. Jag godkänner samtidigt att NORDIC ApS behandlar mina personuppgifter i ovanstående syften. NORDIC ApS är personuppgiftsansvarig. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.