Sök
Stäng denna sökruta.

SIEMENS SINAMICS

SINAMICS-serien från Siemens är en av de mest mångsidiga och effektiva lösningarna för styrning och reglering av motorer och drivsystem

Siemens Sinamics serien
Siemens Sinamics

Support, försäljning och service av SIMATIC

På NORDIC A/S har vi ett brett sortiment av SINAMICS-produkter – allt från de äldre men fortsatt robusta frekvensomvandlarna i G110-serien till de nyare och mer avancerade frekvensomvandlarna i G120-serien med PROFINET- och EtherNet/IP-gränssnitt.

Inget är slut hos NORDIC!

Kontakta oss i dag så ska vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Pålitlighet, precision och flexibilitet

SINAMICS-serien är känd för sin pålitlighet, precision och flexibilitet och kan användas i en mängd olika tillämpningar och industrier, däribland lyftteknik, livsmedelsindustri och transportsektor.

I vårt produktsortiment ingår även lösningar för specifika tillämpningar, till exempel SINAMICS S120-serien som är utformad för rörelsestyrning och SIMOTICS-servomotorerna som säkerställer en hög prestanda och precision.

Låt NORDIC hjälpa dig att komma igång

Vi är också stolta över att kunna erbjuda SINAMICS-serien i kombination med andra Siemens-produkter som till exempel SINUMERIK 840D Solutionline, vilket ger våra kunder ännu större flexibilitet och möjlighet att optimera sina produktionsprocesser.

Vårt stora lager och globala leverantörsnätverk innebär att vi kan leverera SINAMICS-produkter på kort tid och även skaffa fram produkter som Siemens och andre distributörer inte har på lager.

På NORDIC A/S är vi redo att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för just dina behov.

Vær på forkant med udviklingen!

Få den nyeste viden om NORDIC med vores nyhedsbrev

*Jeg giver samtykke til, at NORDIC A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at NORDIC A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. NORDIC A/S er dataansvarlig. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

Häng med i utvecklingen!

Få senaste nytt om NORDIC med vårt nyhetsbrev

*Jag samtycker till att NORDIC A/S får kontakta mig med nyheter, information och erbjudanden. Jag kan kontaktas via e-post, telefon och brev. Jag godkänner samtidigt att NORDIC A/S behandlar mina personuppgifter i ovanstående syften. NORDIC A/S är personuppgiftsansvarig. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.