Sök
Stäng denna sökruta.

SIEMENS SIMOREG

SIMOREG-serien från Siemens är en av de mest pålitliga och avancerade serierna av frekvensomvandlare för industriella ändamål på marknaden

SIMOREG är utformad för att styra hastigheten på en mängd olika motorer, stora som små, och säkerställa en noggrann och pålitlig drift.

SIMOREG-6RA70

Support, försäljning och service av SIMATIC

NORDIC A/S är en ledande expert inom service, support och försäljning av SIMOREG-serien från Siemens.

Vi har många års erfarenhet av tidigare produkter som till exempel serierna 6RA23, 6RA24, 6RA26 och 6RA70 såväl som den helt nya 6RA80-serien.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder enastående service och support och snabb leverans tack vare vårt stora lager och globala leverantörsnätverk. Vi kan även leverera produkter som Siemens och andra distributörer inte kan leverera.

Inget är slut hos NORDIC!

Kontakta oss i dag så ska vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Pålitlighet, kvalitet och mångsidighet

SIMOREG-serien är känd för sin höga kvalitet, mångsidighet och pålitlighet. Den är en av marknadens mest avancerade frekvensomvandlare och är utformad för att säkerställa en exakt och noggrann hastighetsstyrning på motorerna.

I SIMOREG-serien ingår många avancerade funktioner som till exempel DC-bromsning och PID-reglering, vilket erbjuder en omfattande lösning för industriella ändamål.

SIEMENS produkter hos NORDIC ApS
Siemens Simatic series

Hitta den rätta lösningen med NORDIC

NORDIC A/S kan hjälpa dig att hitta den rätta SIMOREG-lösningen för dina behov och säkerställa en optimal integration i din produktionsprocess. Vi kan också hjälpa till med implementering, underhåll och reparation av dina SIMOREG-lösningar.

Välj SIMOREG-serien från Siemens och NORDIC A/S för att säkerställa en pålitlig och exakt styrning av hastigheten på dina motorer. Kontakta oss i dag för mer information om hur SIMOREG kan hjälpa dig att optimera din produktion.

Vær på forkant med udviklingen!

Få den nyeste viden om NORDIC med vores nyhedsbrev

*Jeg giver samtykke til, at NORDIC A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at NORDIC A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. NORDIC A/S er dataansvarlig. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

Häng med i utvecklingen!

Få senaste nytt om NORDIC med vårt nyhetsbrev

*Jag samtycker till att NORDIC A/S får kontakta mig med nyheter, information och erbjudanden. Jag kan kontaktas via e-post, telefon och brev. Jag godkänner samtidigt att NORDIC A/S behandlar mina personuppgifter i ovanstående syften. NORDIC A/S är personuppgiftsansvarig. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.